Новата 2018г. дойде! Да бъде мирна и честита за всички нас!
Време е да изпълните обещанията, които давате на себе си и си поставяте за цел в навечерието на всяка Нова година – да се храните здравословно, да спортувате, да се движите, да бъдете добри, да полагате профилактични грижи за здравето на тялото и душата си, за да бъдете пълноценни и изпълнени с енергия личности. Обещания, които в повечето случаи си остават в сферата на добрите намерения и се прехвърлят към един бъдещ етап, който много често не идва, но води след себе си последствия като не добра физическа форма, лошо здраве, ниско самочувствие, лична неудовлетвореност, различни депресивни състояния. Време е да промените всичко това и да създадете нови положителни навици, които след като биват практикувани известно време, може би понякога с досада, се превръщат в начин на живот – един по-добър и смислен живот!
Регулярната физическа активност и здравословното хранене са в основата на доброто здраве и самочувствие на всеки човек. Ние инструкторите от Широ Доджо – Дарина, Симеон, Анита и Александър ви предизвикваме този януари да изпълните Новогодишните си обещания и да превърнете движението и добрата храна в свой начин на живот, като ги включите в ежедневните си дейности в продължение на 4 седмици. Това е време, в което регулярно повтарящи се действия могат да се превърнат в навици и начин на живот – нов и по-добър живот! Известно е, че когато живеем в комфорт и мир със собственото си тяло, всичко което ни заобикаля и притеснява се решава много по-лесно и бързо!
Изберете една или няколко от нашите практики, свързани с физическа активност – Карате, Йога и Бокс и започнете тренировки. Първото занимание в Широ Доджо е винаги безплатно 🙂 . Ако нашите тренировки Ви допаднат ще се радваме да станете част от Отбора на Широ Доджо, който се състои от много ведри, различни, усмихнати, приятелски настроени и уникални хора!
Тренировките по Карате са уникални, защото учат практикуващите на различни умения – сила, бързина, развиват ума, упоритостта, дисциплината, правят хората знаещи и можещи – уменията са добра основа за всяко нещо в живота. Карате в Широ Доджо преподават инструкторите Симеон – 4ти дан и Дарина – 2ри дан.
Йога е изкуството да се научите да живеете пълноценно. Чрез Йога можете да постигнете физически и здравословни ползи, като подобряване на общото здравословно състояние, воля, гъвкавост, устойчивост, но по-важни и полезни са духовните аспекти от практиките. Голямата цел на Йога е да сте тук и сега, да сте съзнаващи и способни, да преодолеете ограниченията на ума и тялото си. Йога практиките в Широ Доджо води Анита.
Боксът е съчетание от интензивни кардио и силови упражнения. Този спорт развива физическата издръжливост, координацията и бързината. За да тренирате Бокс не е необходимо да имате предварителна физическа подготовка, килограмите също не са от значение. Качества като координация, издръжливост и бързина се развиват постепенно с течение на тренировките. Боксът натоварва всички мускулни групи на тялото – както на горната, така и на долната част и това го прави изключително полезен за поддържане на отлична физическа форма. Нашият треньор по бокс е Александър.
В областта на здравословното хранене работим с отличен млад и мотивиращ специалист – Ваня Стоянова от Paleofit.org, която може да изготви за Вас най-добрия хранителен режим, спрямо собствените Ви предпочитания за храна и изградени хранителни навици.
При нас е интересно и забавно!
Обадете ни се сега и започнете тренировки, за да се запознаете скоро със своето ново АЗ!
www.shirodojo.com
https://www.facebook.com/shirodojoronin
Тел.: 0897 329 086, 0888 264 329
E-mail: roninsofia@gmail.com

inCollage_20180105_114709142