Отговорът определено е ДА, защото усещането след тренировката по Бокс е неописуемо: чувстваш се щастлива, лека, освободена от всички тревожни мисли, физически силна и прекрасна!
Дневен режим на много от прасналите момичета: ставане в 6, приготвяне на закуска за семейството, бързо кафе и душ, децата в училище, ти в офиса – цял ден пред компютъра, стрес, напрежение, никаква физическа активност, поява на различни видове болки, качване на килограми, лошо настроение, ниско ниво на концентрация, рядко бърз обяд и всеки ден много кафе, прибиране на децата от училище или извънкласни занимания, приготвяне на вечеря, семейството в леглата, ти продължаваш – почистване на дома, подготовка за утрешния ден, лягане най-рано в 12…
Задавала ли си си въпроса дали харесваш този режим и дали не е време да го промениш и да направиш нещо полезно за своето здраве, самочувствие и добро настроение? Времето не само е дошло, но ти отдавна си закъсняла и трябва да вземеш спешни мерки за подобряване на качеството на своя живот и здраве, за да може много дълги години да бъдеш с хората, които обичаш, да си полезна за тях, да им вдъхваш увереност, да ги радваш с доброто си настроение и да ги мотивираш с прекрасната си кондиция, защото ти си едно чудесно момиче, което заслужава да бъде щастливо!
Ние, екипът на Широ Доджо Ронин помислихме за теб и направихме тренировки по Бокс само за момичета! Боксът е един от най-популярните спортове в световен мащаб, по-характерен сред мъжките среди, но в последните години става много популярен и модерен сред женската част от обществото. С бокс отлична форма поддържат много световни и родни звезди като Адриана Лима, Ивет Лалова, Яна Маринова и др. .
Какво е Боксът? Боксът е съчетание от интензивни кардио и силови упражнения. Този спорт развива физическата издръжливост, координацията и бързината. За да тренираш Бокс не е необходимо да имаш предварителна физическа подготовка, килограмите също не са от значение. Качества като координация, издръжливост и бързина се развиват постепенно с течение на тренировките. Боксът натоварва всички мускулни групи на тялото – както на горната, така и на долната част и това го прави изключително полезен за поддържане на отлична физическа форма. Всеизвестно е, че когато човек започне да навлиза в добра физическа форма се подобряват и неговото самочувствие, начина на общуване с околните, чувства се волен и щастлив!
Какво трябва да направиш, за да започнеш да тренираш Бокс? Свържи се с нас на координатите по-долу и ела в залата!

Първата ти тренировка е БЕЗПЛАТНА!

Тренираме всеки вторник и четвъртък от 20 до 21.30 часа!

София, Зона Б5,
Бизнес център „Blue palace”, етаж 2,
ъгъла на ул. „Партений Нишавски“ и ул. „Българска морава“ (зад Mall of Sofia)
тел.: 0888 264 329; 0897 329 086
Email: roninsofia@gmail.com