Да сте силни, бързи, умни, упорити, знаещи, забавни – уменията са добра основа за всяко нещо в живота.
Но как да ги постигнем? Понякога, притиснати от безбройните задачи, вероятно се питате дали изобщо искате да научите нещо ново и имате ли сили за това.
Нашето училище за бойни изкуства се нарича Широ Доджо (Бяло училище). Представете си, че съзнанието ви е бял лист хартия – може да го запълните с каквото пожелаете.
Най-белите “листи” са децата, при тях “мястото за писане” изглежда неизчерпаемо.
Потънали в ежедневните грижи, “големите” често не вярват, че на техния лист все още има достатъчно свободно място. При нас ще откриете не само, че място има, но и че придобивате умения, развивате се, усъвършенствате се.
Останалите училища за бойни изкуства учат хората да се съревновават помежду си и създават състезатели. Ние ще ви научим на умения, които вие ще решите как да използвате.
С течение на времето Широ Доджо се превърна в своеобразна Академия за умения, защото работим с различни специалисти в областта на бойните изкуства и спортове. Наши приятели – инструктори в други школи, с радост споделят уменията си с нашите ученици.
А учениците ни са деца, родители и техните родители, хора с различни професии и отношение към живота, които придобиват умения и израстват, забавлявайки се!
Всяка първа тренировка е безплатна, защото вярваме, че първата свободна крачка е важна.
Готови ли сте да се запознаете с новото си Аз? Или пък да дадете на детето си шанса да повярва във възможностите си? Ние ви очакваме!
Обадете се или ни пишете сега: +359 888 264 329, +359 897 329 086, roninsofia@gmail.com