От доста време много хора, които посещават залата за Карате, както и наши познати и приятели ни задават въпроса: защо не организирате Йога практики в Широ Доджо? Както знаете всяко нещо с времето си… И времето за Йога дойде! Започнахме на 03.10.2017г. с водещ практиките чаровната Анита! Практиките се провеждат всеки сряда и петък от 10.00 до 11.30 часа. Групата практикува Хатха Йога и нейни разновидности.
Анита е дипломиран Йога инструктор от Българска Федерация по Йога и Национална Спортна Академия. За нея Йога е стил на живот и начин да развива себе си и да се самоусъвършенства. Анита споделя, че в Йога всеки може да намери своето нещо – някои хора започват да практикуват, защото Йога е модерна, други, за да постигнат или поддържат добра физическа форма, трети заради духовната страна на Йога. В последствие всеки намира своето нещо и сглобява пъзелът, от който има нужда и за много от практикуващите хора Йога се превръща в начин на живот.
Йога е изкуството да се научите да живеете пълноценно. Чрез Йога можете да постигнете чисто физически и здравословни ползи, като подобряване на общото здравословно състояние, воля, гъвкавост, устойчивост, но по-важни и полезни са духовните аспекти от практиките. Голямата цел на Йога е да сте тук и сега, да сте съзнаващи и способни, да преодолеете ограниченията на ума и тялото си. Не е необходимо да сте вегетарианец – това е личен избор. По време на Йога практиките ще се запознаете с приятни хора, които споделят Вашият светоглед и ще намерите нови приятели.
Анита споделя, че чрез Йога е научила, че целта на всеки индивид е да поеме свое вътрешно пътешествие към душата, само чрез хармонията и баланса като път и цел.
Чрез асаните, правилното дишане и медитацията по време на практиките, Анита ще Ви напътства и помага да се пречиствате, релаксирате и да се освободите от стреса, на който сте подложени в ежедневието си, ще се научите на търпение, ще станете по-осъзнати и ще подобрите качеството си на живот.
„Нека бъдем заедно в това, което искаме да бъдем и ще станем своето по- съвършено Аз“
Намасте от мен Анита!

За да практикувате Йога Ви е необходимо удобно спортно облекло и постелка (ако нямате собствена, в залата има налични).

Първата Йога практика е БЕЗПЛАТНА!

Карта за 8 посещения в рамките на един календарен месец: 60 лв.
Единично посещение: 15 лв.

За повече информация:
Тел.: 0888 264 329, имейл: roninsofia@gmail.com или съобщение във Фейсбук

FullSizeRender

FullSizeRender (2)

FullSizeRender (8)