Здравейте, Приятели,

И тази година дълго очакваното лято дойде и почти си замина, така неусетно и бързо. За нас – хората от Широ Доджо то беше изпълнено с приятни емоции, тренировки, вълнения и разни други щури неща! В края на месец юни бяхме на Карате лагер в Осоговската планина на любимата хижа „Осогово“. Времето не беше на наша страна, но пък ние тренирахме и се забавлявахме с пълни сили. Завърнахме се в София щастливи и изпълнени с енергия за още приключения и тренировки. През юли и август, някои от нас заминаха на море, при баба и дядо на село или посетиха други интересни места, за които с нетърпение очакваме да ни разкажат още на първите ни срещи в началото на месец септември. Другите, които останахме в големия град тренирахме и се забавлявахме много. През месец август беше и третият рожден ден на Широ Доджо, а заедно с него празнувахме и рождените дни на талисмана на залата – кучето Широ и на инструкторите Дарина и Симеон. Купонът беше страхотен, а място тази година беше поляната пред хижа „Момина скала“ на Витоша. Обобщено – имахме страхотно лято!

И така заредени с прекрасно настроение и пълни сили на 2 септември откриваме новата учебна Карате година в Широ Доджо! Актуалният график на заниманията ще видите тук: http://shirodojo.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA/

Предстои ни изпълнена с много учене и практика година. Ще има и предизвикателства – изпити за нови степени, участия в различни мероприятия, преодоляване на границите на собственото съзнание и най-важното – удовлетворение от постигнатите цели и придобити личностни и физически умения.

От 3 септември 2018г. стартираме нова група Карате за начинаещи деца, които ще тренират понеделник, сряда и петък от 17.00 до 17.45 часа!

Боксът за жени ще започне на 4 септември 2018г. в 20.00 часа и ще бъде всеки вторник и четвъртък от 20.00 до 21.30 часа. Тренировките са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали момичета, а настроението и умората винаги са на макс!

Първото занимание по Йога за новият сезон с Анита ще бъде на 18 септември 2018г. – вторник. Часовете по Йога ще бъдат всеки вторник и четвъртък от 10.00 до 11.30 часа!

Широ Доджо отдава под наем свободните от занимания часове. Ако мислите че това би заинтересувало ваш познат или ако харесвате нашата работа ще се радваме да споделите с приятелите си за нас! Благодарим!
Очакваме ви в Широ Доджо!

Ако имате въпроси, ще се радваме да ви отговорим на телефони: 0888 264 329 – Дарина Дончева, 0897 329 086 – Симеон Иванов