Скъпи приятели,

В периода 29.08-02.09.2016 г. LeadersPlay организират в нашата зала Лятна академия по социални умения,анимация и дигитално рисуване за деца между 7 и 12 г. Цялата информация за събитието, ще прочетете в текста по-долу:

Скъпи родители, вече имате възможност да запишете децата си в Лятна академия по социални умения, анимация и дигитално рисуване. Академията е петдневна и ще се осъществи в рамките на седмицата 29.08 – 02.09. Подходяща е за деца между 7 и 12 години. Занятията ще се провеждат всеки ден от 09:00 до 18:00 часа на адрес: гр. София, Зона Б5, ул. „Партений Нишавски“, Бизнес център „Blue palace“ (непосредствено до Mall of Sofia).

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com

Каква ще бъде програмата на лятната академия?

09:00 – 09:15 – събиране на групата
09:15 – 10:45 – уроци по карате с Shiro Dojo Ronin 11
10:45 – 11:00 – кратка почивка
11:00 – 13:00 – социални умения с LeadersPlay
13:00 – 14:00 – обедна почивка с включен обяд
14:00 – 16:00 – анимация и дигитално рисуване с LeadersPlay
16:00 – 16:15 – кратка почивка с включен плод
16:15 – 17:45 – ултимейт фризби с Владислав Ангелов

Какво представляват занятията, включени в лятната академия?

Всяко занятие по социални умения е изградено от три части – (1) отворена дискусия по темата на деня, в която преподавателският екип насърчава участието на всяко дете в споделянето на мислите, познанията и идеите му; (2) отборна игра, която цели да развие в подрастващите, умения за работа в екип, ефективна комуникация, презентационни умения, толерантност, творческо мислене, възможност за вземане на навременни решения, аналитично мислене, лидерство и други; (3) представяне на завършените задачи от екипите и обобщение на добрите практики, усвоени по време на занятието. Часовете по социални умения са базирани изцяло на игри и симулации и са изключително забавни и вдъхновяващи за децата.

По време на занятията по анимация и дигитално рисуване децата ще бъдат запознати с творчеството на 5 водещи художника, създали собствени изобразителни стилове, оказали влияние върху съвременния дизайн. Подрастващите ще бъдат запознати и със съставните елементи на всеки стил и основните изобразителни техники в GIMP, които им съответстват. Към средата на седмицата децата ще имат възможност да приложат наученото, създавайки свои малки авторски проекти, а след края на занятията ще разполагат с първоначалното знание как да използват инструментите за дигитално рисуване в самостоятелни занимания у дома. Часовете по анимация и дигитално рисуване са изградени на базата на игри и по време на тях децата отново ще работят по екипи.

Тренировките по карате са подходящи както за децата, които нямат никакъв опит с този спорт, така и за тези от тях, които го тренират или са го тренирали преди. Заниманията ще спомогнат за поддържането на добра физическа форма и ще запознаят подрастващите с идеите и начина на живот на източните общества. Децата, практикуващи бойни изкуства, придобиват навици за активен начин на живот, движение, спорт, подобряват дисциплината си, справят се по-лесно с предизвикателствата в училище, не са агресивни, не предизвикват конфликти. Карате е един от успешните начини да се погрижим едновременно за духа и тялото им.

По време на тренировките по ултимейт фризби, децата искрено ще се забавляват, докато се учат как играта в екип винаги води до отлични резултати.

Колко струва обучението и докога можете да запишете детето си?

Цената на лятната академия е 229 лева. В таксата са включени всички занимания, обяд и следобеден плод. Записването се осъществява до 23 август.

Искам да запиша детето си!

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com