Здравейте, приятели!
Каним Ви на парти по случай седмия рожден ден на нашата зала за карате Широ Доджо, под мотото “Първите 7 на Широ Доджо”!
Широ Доджо се “роди” на 10.08.2015 г. и от тогава до сега то ни носи щастие, позитивни емоции и готини хора. Знаете, че за всяко дете първите 7 години са определящи. Ето защо се надяваме, че и ние сме се справили успешно с първите 7 на нашата рожба Широ Доджо. Надяваме се, тя да расте и да се развива, а ние да й даваме вярната посока, естествено с Вашата подкрепа, защото няма как Доджо (училище) да съществува без своите ученици.
По повод седмия рожден ден на Доджото Ви каним на пикник на 13.08.2022 г., от 12.00 часа на поляната пред хижа “Момина скала” на Витоша. Ще се погрижим да има хапване и пийване за всички вкусове, както и забавни игри, приятни хора и разбира се така актуалното за лятото време за айляк.
От Вас очакваме да дойдете, да доведете и членовете на семейството си или пък любимите си хора, кучетата и доброто си настроение. Носете постелки за пикник, топки, федербал и каквито игри се сетите за навън. Ако някой от Вас има кулинарен специалитет, с който желае да ни впечатли, ще се радваме да го опитаме (но не е задължително) 🙂
Относно подаръците – ние си имаме всичко – Вас, Доджото, кучетата, любими приятели, за което сме искрено благодарни! Поради тази причина, ако някой от Вас има желание да ни подари нещо за рождения ден, то от утре – 19.07.2022 г. до 13.08.2022 г. в Широ Доджо ще има кутия за дарения, в която ще събираме парички за кучето Мура (повечето от Вас знаят за нея и нейната история) и кучешки приют “Верен приятел” – гр. Козлодуй. Мура, която намерихме по време на Широ Доджо летен лагер 2022 в Осоговската планина и се оказа със заболяванията Дирофилароза и Телазиоза (сърдечни и очни паразити) в момента е настанена в кучешки приют “Верен приятел” и прекрасните хора там полагат всички необходими грижи за нея и лечението й, както и за още над 200 кучета. Приютът постоянно има нужда от средства за покриване на разходите си и лечение на любимчетата си. Поради тези причини решихме, след успешната Коледна Широ Доджо дарителска кауза за “Верен приятел” да направим и лятна или “Рожденденска” такава. Ще бъдем изключително благодарни, ако се включите и сме убедени, че ще го направите, защото Вие – Широ Доджо хората, както и всички наши приятели сте хора с огромни и благородни сърца!
Очакваме Ви на 13.08.2022 г. на нашият празник!
С обич,
Дарина и Симеон
Pink Modern Happy Birthday (Facebook Cover)