В началото на втория учебен срок за 2018г. в Широ Доджо поставяме началото и на нова сутрешна група по Карате. Групата е ориентирана към ученици, чиито учебни занятия са през втората половина на деня, както и към хора с плаващо работно време или свободни професии, които могат да отделят част от сутринта за зареждащи и полезни занимания. Тренировките води Сенсей Симеон Иванов – 4-ти дан.
Сутрешната група по Карате тренира вторник, сряда и петък от 8.30 до 9.30 часа. Ползите и предимствата от сутрешните тренировки са много. Тонизират, подобряват настроението, дават положителен старт на предстоящия ден, изпълват ума и тялото с много енергия. Физическата активност рано сутрин действа положително на нивото на концентрация, на метаболизма, на усещането за лекота и щастие. Когато тренирате сутрин, освобождавате вечерите си за други занимания и също така се радвате на по-качествен и здрав сън.
Сутрешната група е отворена както за хора, вече практикуващи в залата по време на вечерните занятия, така и за нови желаещи да тренират! Заповядайте 🙂 Първата тренировка е безплатна 🙂

София, Зона Б5, Бизнес център „Blue palace”, етаж 2,
ъгъла на ул. „Партений Нишавски“ и ул. „Българска морава“ (зад Mall of Sofia)
тел.: 0888 264 329; 0897 329 086
Email: roninsofia@gmail.com

IMAG3014 IMAG3028