Уважаеми Момичета, може би „мъжките“ бойни спортове ви привличат отдавна, искате да опитате, искате да влезете в залата, да усетите атмосферата на напрегнатата и усилна тренировка, да се освободите от стреса, да стегнете своето тяло и да се почувствате в отлична кондиция и перфектно здраве. До сега винаги сте намирали причина да НЕ го направите, защото сте се притеснявали, че няма да се справите добре, че бокса е територия запазена за момчета, че нямате време и т.н. Дойде времето да кажете СТОП на тези притеснения и да посетите тренировките по БОКС за жени на Широ Доджо Ронин.
Тренировките по БОКС в Широ Доджо Ронин се водят от един от най-младите и перспективни треньори в България. Той тренира бокс повече от 17 години. Дипломиран треньор по бокс от НСА „Васил Левски“. Към настоящия момент е треньор в голям столичен клуб. Той е шесткратен шампион на България по бокс, носител на купа „Олимпиец“. Освен с бокс, се занимава и с други бойни спортове като джудо и карате, води семинари по самоотбрана, умее да работи с хора, знае как да мотивира и да изкара на лице най-доброто от потенциала на всеки трениращ.
Тренировките са подходящи за начинаещи и напреднали. Времетраенето на едно занимание е около един час и тридесет минути и се провеждат в дните вторник и четвъртък от 20 до 21.30 часа на адрес: София, Зона Б5, Бизнес център „Blue palace”, етаж 2, ъгъла на ул. . „Партений Нишавски“ и ул. „Българска морава“ (зад Mall of Sofia)
За информация и записвания: 0888 264 329 – Дарина Дончева, 0897 329 086 – Симеон Иванов
www.shirodojo.com