От 01.11.2016г. Широ Доджо Ронин 11 стартира нова група по Карате за начинаещи – 18+ години. Ако Вие сте едно от вече порасналите деца, за които света на бойните изкуства, Япония, древните обичаи и традиции са били винаги нещо привлекателно и интересно, то ние Ви каним да се запознаете с тях. Не си мислете, че защото вече сте големи, имате работа, деца и различни други ангажименти, нямате нужда от време за себе си. Заниманията с Карате са подходящи за хора от всички възрасти, жени и мъже, пълни и слаби, ниски и високи  Необходимо Ви е само голямо желание и малко смелост да прекрачите входа на доджото (залата за карате) и нещата след това ще тръгнат от самосебе си. Карате е чудесен и ефективен начин да се погрижите за своята физическа форма, да усъвършенствате духа си, да научите нови и интересни неща, да се запознаете с приятни хора. Не е тайна, че заниманията с източни бойни изкуства каляват психиката, правят ни по-търпеливи и толерантни, учат ни да работим в екип и да постигаме целите си. В днешно време, когато почти всеки от нас прекарва по-голямата част от деня си седнал зад бюро или зад волана на автомобила, Карате ни предлага чудесен начин за двигателна активност, отърсване от ежедневния стрес, постигане на хармоничен и здравословен начин на живот.
Тренировките се провеждат от 01.11.2016г. в дните вторник, четвъртък и неделя от 18 до 19 часа на адрес: София, Зона Б5, Бизнес център „Blue palace”, етаж 2, ъгъла на ул. „Партений Нишавски“ и ул. „Българска морава“ (зад Mall of Sofia)
И както се казва – здрав дух в здраво тяло! Елате и опитайте! A ако Ви хареса доведете и членовете на своето семейство и приятели. Няма нищо по-хубаво от приятно изкарано време с хората, които обичате!
БЕЗПЛАТНА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА!
За информация и записвания: 0888 264 329 – Дарина Дончева, 0897 329 086 – Симеон Иванов