Предизвикай себе си! Стани част от Отбора!

Здравейте, познати и непознати Приятели!

Ние – екипът на Широ Доджо Ронин 11 отправяме покана към Вас! Предизвикайте себе си, чрез спорт и докажете на самите Вас, че сте жизнени, енергични, издръжливи и мотивирани!

На всеки от нас се е случвало, вървейки по улиците или разхождайки се в парка да види спортуващ човек и да си каже „колко е хубаво, трябва да започна и аз“, но все намираме извинения, оправдания, причини, които ни спират.

Нека да забравим извиненията и да направим нещо добро за своето тяло и здраве, независимо от години, килограми, професия и т.н. Напрегнатия начин на живот, стреса, ежедневното бързане за някъде или нещо са само малка част от факторите, които ни спират да се грижим за себе си и отнемат от най-ценното, дадено ни на тази Земя – живота и здравето.

Предизвикваме Ви да се включите в нашите сутрешни уикенд тренировки в Борисовата градина. Тренировките включват обща физическа подготовка и елементи от карате и лична самозащита в следния график:

8.45 часа – среща на езерото „Ариана“ при входа за зимната пързалка;

9.00 – 9.45 часа – 5 км. крос в парка;

9.45 – 10.30 часа – упражнения за обща физическа подготовка, стречинг, карате и лична самозащита;

Може би в началото ще Ви бъде трудно, дори е възможно да мислите, че няма да се справите и това да Ви пречи да опитате. Ние сме убедени, че можете, че ще ви хареса и заниманията със спорт и влизането в добра кондиция ще Ви направят много по-щастливи, мотивирани и самоуверени. Елате и опитайте, станете част от Отбора на спортуващите хора, намерете нови приятели и бъдете щастливи! Единственото нещо, от което се нуждаете по време на тренировките са удобни спортни дрехи, чифт маратонки и големи усмивки 🙂

Началото е трудно, но резултатите си заслужават!

Уикенд тренировките в парка са безплатни за всички членове на Широ Доджо Ронин 11, плащащи редовен месечен абонамент за заниманията в залата, а за всички останали цената е 5 лв. на тренировка.

За въпроси и записвания – 0888 264 329 – Дарина Дончева, 0897 329 086 – Симеон Иванов

Email: roninsofia@gmail.com

Web: www.shirodojo.com