От 3.06.2017 г. Широ Доджо официално отваря втора зала за Карате в столичния квартал Люлин. Залата се намира в Търговски комплекс „Люлин Плаза“ на адрес: София, ж.к. Люлин, ул. „Добри Немиров“ № 5.

Тренировките по Карате в Широ Доджо Люлин Плаза ще се провеждат всеки уикенд по следния график:
Събота – 11.00 – 12.30 часа
Неделя – 10.30 – 12.00 часа

Тренировките по Карате са подходящи за хора от всички възрасти, без значение от моментната физическа форма и ниво на подготовка. В залата са добре дошли както деца и възрастни, които вече са опитали от магията на японското бойно изкуство Карате, така и хора, които никога не са практикували. Карате е отлична възможност за всеки да влезе в добра физическа форма, да научи нещо ново, да се погрижи за своето здраве, да влезе в хармония и мир със самият себе си. Бойното изкуство Карате е подходящо за момичета и момчета още от ранна детска възраст, защото то спомага за подобряване на самочувствието, дисциплината, самоконтрола, учи на уважение и толерантност, привиква децата към активен и здравословен начин на живот.
Елате и опитайте! Възможно е тренировките по Карате да се превърнат в любимо семейно хоби и приятно изкарано време с близките ви хора през почивните дни!
Инструкторите Елица Везева и Страхил Иванов ви очакват!

БЕЗПЛАТНА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА!
Месечен внос за тренировки: 40 лв.
Внос за единична тренировка – 8 лв.
Специални отстъпки за семейства!

За информация:
Тел.: 0884 46 92 73
E-mail: roninsofia@gmail.com
Адрес: София, ж.к. Люлин, ул. „Добри Немиров“ № 5