Приятели, имаме удоволствието да поканим на първата самостоятелна фото изложба с благотворителна кауза на талантливия фотограф Веселин Янчев. Фотографското изкуство вълнува Веселин от много години и с течение на времето то се превръща в негова страст и стихия. За изложбата Веселин е подготвил 25 от най-добрите си работи. Фотографиите са принтове с височко качество във формат А3. По време на изложбата ще бъдат продадени с кауза. Всички пари от продадените творби ще бъдат дарени на Фондация „Дечица“ (http://dechitsa.org/) – организация на прекрасни млади хора, които от години работят с деца, лишени от родителски грижи по най-чистия и всеотдаен начин.

Принтовете са уникални и отпечатани всеки в един единствен екземпляр! Не пропускайте да станете собственик на нещо красиво, което ще донесе цвят и настроение в дома ви или офиса, а би могло да бъде и чудесен подарък за ваши близки хора и едновременно с това, заедно да сътворим Добро!

Ще ви очакваме на 12.06.2017г. (понеделник), точно в 19.00 часа на откриването на първата изложба на Веселин. Ще почерпим по чаша вино, а от вас очакваме да дойдете с най-големите си усмивки и да носите много добрина в сърцата си! В залата ще поставим кутия за дарения, в която също, според възможностите и желанието си, бихте могли да се включите в каузата! Ще се радваме на присъствието на всеки един от вас! Благодарим и ви очаквам!

Място на провеждане на изложбата:
София
ж. к. Зона Б5
ул. „Партений Нишавски“
Бизнес център “Blue Palace”
Зад Мол София
Shiro Dojo Ronin 11
За повече информация: roninsofia@gmail.com, тел. 0888 264 329