Здравейте Каратеки, Родители и Приятели,

За трета поредна година на 1 септември Широ Доджо Ронин отваря вратите си за началото на новия тренировъчен сезон. През лятото направихме лек освежителен ремонт, за да може прекараното време в залата да бъде по-приятно и уютно за всички нас. Благодарим ви, че посещавате нашите тренировки, споделяте с нас част от свободното си време, учим, забавляваме се, напредваме и създаваме приятелства. Надяваме се новата учебна година да бъде по-добра и успешна за всички нас! Ще бъдем благодарни да споделите за нашата работа със свои приятели и познати, на които би им било интересно да практикуват Карате или Бокс с нас!
Напомняме, че:
Членският внос към клуба за всички членове за тренировките по Карате за един календарен месец е в размер на 50 лв. (петдесет лева) и се заплаща от 1-во до 10-то число на текущия месец. Неизползваните платени посещения за текущия месец не се прехвърлят в следващия. Всеки следващ член на едно семейство ползва отстъпка в размер на 50% от месечния членски внос.
Членският внос към клуба за единична тренировка по Карате е 10 лв. (десет лева).
Членският внос за тренировките Бокс за жени е 60 лв. (шестдесет лева) за един календарен месец и се заплаща от 1-во до 10-то число на текущия месец. Неизползваните платени посещения за текущия месец не се прехвърлят в следващия. Ако желаете да заплащате единична тренировка – вносът е 15 лв. (петнадесет лева) на посещение в залата.
• Периодично се провеждат изпити по Карате за покриване на ученически степени (кю). На издържалите се дават диплома и правото да носят пояс с цвета на степента, която са защитили. Членският внос за изпит за кю е като следва:
o 8 кю (жълт пояс) – 10 лв.
o 7 кю (оранжев пояс) – 20 лв.
o 6 кю (зелен пояс) – 30 лв.
o 5 кю (син пояс) -40 лв.
o 4 кю (син пояс) – 40 лв.
o 3 кю (кафяв пояс) – 40 лв.
o 2 кю (кафяв пояс) – 40 лв.
o 1 кю (кафяв пояс) – 40 лв.
Не издържалите изпита не заплащат внос изпит и имат право да се явят на поправителен след две седмици;
За всичко, което ви интересува, не се колебайте да ни се обадите или да дойдете в залата и да ни попитате! Очакваме ви!

Дарина – 0888 264 329 и Симеон – 0897 329 086