Здравейте, Каратеки! Неусетно синьото и забавно лято отминава и е време да се върнем към традиционните си занимания, свързани с работа, училище, спорт, хобита и т.н. От 1 септември в Широ Доджо стартираме учебна Карате година 2022/2023. Графикът на отделните групи може да видите тук: http://shirodojo.com/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%ba/, а ако се колебаете коя е Вашата група, молим да се свържете с инструкторите Симеон Иванов или Дарина Дончева за повече информация, подробности и уточнения.
Ако все още не тренирате Карате, но имате желание да започнете, също ще се радваме да се свържете с нас и да станете Широ Доджо човек. Първата тренировка по Карате при нас е безплатна. С правилата на доджото може да се запознаете тук: http://shirodojo.com/pravila/.
За новата учебна Карате година сме предвидили както и до сега много интересни и вълнуващи Карате моменти. Ще започнем още на 10 септември, когато ще плуваме с парахода „Радецки“ и ще разхождаме кучета в приюта „Верен приятел“, на който помагаме в гр. Козлодуй. На 18 септември 2022 г. ще направим изпит за ученически степени за най-сериозните Каратеки, които цяло лято бяха в доджото и се трудиха упорито, мотивирано и неуморно. В края на месец септември, предстои интересен семинар с инструктори от различни бойни изкуства, на който ще бъдем основен организатор. Освен здрави тренировки за месеците октомври и ноември сме предвидили интересни активности, за които ще научите скоро, а през декември традиционно ни очаква изпит за ученически степени, както и поредното Коледно Широ Доджо парти.
2023 година, ще стартира динамично и забавно. Подробности за бъдещите Широ Доджо планове и какво да очаквате от нас ще обявим съвсем скоро!
Изминалото лято за нас беше много вълнуващо и динамично! Изключително доволни и впечатлени сме от факта, че много от Вас тренираха почти през цялото време и успяха да напреднат осезаемо и да усвоят нови неща.
Летният Широ Доджо лагер (2-10 юли, хижа Осогово) беше много приятен, интересен и вдъхновяващ. Групата този път не беше голяма, но беше наистина качествена, забавлявахме се много, тренирахме здраво, посетихме супер интересни места и всеки от нас доказа на себе си, че е много по-добър и способен и че може много повече неща, отколкото е предполагал, стига да повярва във възможностите си. Ако не сте прочели нашият лагерен блог, ще се радваме да го направите, а следващото лято да бъдете съответно главни действащи лица в случките от него: https://shirodojosummercamp2022.blogspot.com/.
На 10 август Широ Доджо празнува своят 7 рожден ден. Благодарим на всички приятели, които ни поздравиха, уважиха празника ни и на всички хора с огромни сърца, които се включиха в каузата ни. Заедно събрахме сумата от 700 лв., която дарихме на кучешки приют „Верен приятел“ в гр. Козлодуй.
Убедени сме, че най-хубавите събития и моменти, свързани с Широ Доджо са пред всички нас, така че желаем на добър час на всички Каратеки през Карате година 2022/2023!
Симеон Иванов – 0897329086
Дарина Дончева – 0888264329