Уважаеми момичета, както обещах когато стартирах заниманията по Лична самозащита и кондиция за жени, два пъти в месеца по време на нашите занимания имам желание да каня гост-преподаватели, които да ни запознават с различни видове спорт. Дойде времето за първото такова занимание.
В четвъртък – 08.10.2015г. от 19.00 часа в Широ Дождо Ронин ще гостува специалиста по бокс Ивайло Петров – вдъхновяваща и интересна личност, изявен състезател по бокс и кик-бокс от близкото минало, носител на титли от републикански и европейски първенства. Каня всички вас в залата, за да научим нещо ново, да изразходваме негативната енергия и за пореден път да докажем на себе си и на света, че сме силни и мотивирани и можем да се справяме във всички ситуации и с всякакви предизвикателства!
Ще бъде изключително интересно! Заповядайте!

За момичетата, заплатили месечен абонамент за тренировки по Лична самозащита и кондиция или Карате в Широ Доджо Ронин – тренировката влиза в месечния абонамент. За момичетата, които за първи път ще се осмелят да прекрачат вратата на залата – тренировката е безплатна, а за всички останали важи абонамента за единична тренировка – 7 лв.

Всички пари, събрани като абонамент за тази тренировка ще бъдат дарени за лечението на майката на наша приятелка в чужбина!
За въпроси оставам на разположение 🙂

Поздрави и до скоро,
Дарина Дончева
0888 264 329