Здравейте практикуващи, трениращи, приятели и бъдещи такива на Широ Доджо!
От 2 септември 2019 г. започва новата Карате учебна година в Широ Доджо по следният график: http://shirodojo.com/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%ba/
Ако имате въпроси, относно разпределението по групи, се обръщайте към инструкторите Дарина и Симеон!

Вече четири години споделяме заедно тренировки по Карате и Бокс, лагери, екскурзии, семинари и други приятни занимания. Броят на приятелите ни нарасна толкова много, че ни е трудно да опишем всичко, което преживяхме и продължаваме да градим заедно!
Широ Доджо е школа по бойни изкуства, една от малкото или единствената в България, която Ви дава възможност да изберете от два, а отскоро три стила Карате, както и Бокс, в зависимост от Вашето желание и нужди. Получавате възможност да изградите бойни умения, качества като сила, бързина, гъвкавост, ловкост и т.н., да подобрите нивото на Вашата дисциплина или дисциплината на Вашето дете. Получавате високо ниво на концентрация, намирате нови приятели и заедно изживяваме незабравими моменти. Сигурни сме, че всеки от Вас може да добави още нещо.
Ние Дарина и Симеон ще продължим да работим, за да получавате всичко това. Ние обаче не се задоволяваме с това, което всички сме постигнали. На вас достатъчно ли ви е? Живеем в динамично и променящо се време. Преподаваме бойни изкуства с древни традиции, но как да ги приложим в наши дни? Ние инструкторите от Широ Доджо се събуждаме всяка сутрин с този въпрос. За да получавате по-добро качество и по-високо ниво на практиката си, ние също не спираме да учим и усъвършенстваме себе си. Ако ние сме по-добри и Вие ще получавате повече!
От месец юли 2019 г. Дарина е лицензиран преподавател по Карате. Освен работата в залата, продължава да организира много обществени мероприятия, семинари или участия в такива, празненства, спортни лагери и други събития за Вашето добро настроение. Дарина е единственият инструктор в нашият клуб, който има майсторска степен втори дан по Годжу рю и Шотокан и продължава да усъвършенства себе си, посещавайки много семинари от различни майстори и стилове.
Както може би знаете през ноември тази година ни предстои участие в семинар със Сенсей Тетсуджи Накамура – едно от световно известните имена в Карате Годжу рю. Широ Доджо ще вземе участие с много представители. Октомври месец можете да вземете участие във втората част на семинара „Айкидо и Карате заедно на татами“ със Сенсей Симеон Иванов и Сенсей Димитър Динев и семинар със Сенсей Димитрис Сарафис 8-ми дан – един от основоположниците на Шотокан в България. Той е човека, който провежда изпитите за черни пояси по Шотокан в нашето доджо.
Симеон, заедно с още двама ученици посети през август едноседмичен курс на Карате до Шотокай в Кентърбъри, Великобритания. Карате до Шотокай е ръководена от Митсусуке Харада, един от малкото живи ученици на бащата на съвременното Карате – Гичин Фунакоши. На деветдесет години продължава да практикува и да обучава и е живата история на Карате от пренасянето му в Япония до наши дни.
Всички познавате и нашият треньор по Бокс – Александър, чиито педагогически, мотивационни и бойни умения са на най-високо ниво. Новото в тренировките по Бокс в Широ Доджо е, че вече ще бъдат смесени за мъже и жени.

За да получавате непрекъснато подобряващите се услуги на Широ Доджо, членският внос през предстоящата учебна година ще бъде както следва:
• Членски внос за един календарен месец за тренировки по Карате или Бокс – 80 лв.
• Членски внос за единична тренировка по Карате или Бокс – 20 лв.
• Внос за явяване на изпит за кю по Карате (от 10-то до 1-во кю) – 40 лв.
*Всеки трениращ следващ член от семейство след първият, заплатил пълен месечен внос за тренировки по Карате или Бокс, ползва 50% отстъпка от месечният внос.

Очакваме с нетърпение да Ви видим и да представим новостите в доджото, както и да се запознаем с нови приятели!

Симеон Иванов – 0897 329 086
Дарина Дончева – 0888 264 329