През месец август, с подкрепата на приятелите си от Карате клуб „Ронин“ стратирах специализирани тренировки по кондиционна физическа подготовка, самоотбрана и карате за жени. Според мен всяка жена заслужава да бъде щастлива, независимо от възрастта, професията, теглото, външния вид… Заниманията със спорт са един от начините да се откъснем от еднообразното ежедневие, да се запознаем с нови хора, да се чувстваме щастливи, да бъдем в кондиция и добра форма, да имаме желание да се развиваме, да премахваме съществуващи психически бариери и да откриваме неподозирани възможности на своето тяло. Cif angl cost Тренировките са съобразени с здравословното състояние и физическата форма на всяка една от участничките в тях и те не са принуждавани да правят неща, които им се струват неподходящи или непосилни. Идеята ми е чрез груповите занимания постепенно да премахваме бариерите пред себе си – психически и физически и да правим нещо хубаво за самите нас.
Тренировките се провеждат три пъти седмично – вторник и четвъртък от 19 до 20 часа и събота от 9 до 10.00 часа. Докато времето позволява предвиждам и съботни занимания на открито в рамките на тренировъчното време – бягане в парка, каране на велосипеди, походи в планината. Два пъти месечно каня гост-инструктори, които да ни запознават и с други видове спорт и да внасят разнообразие в тренировките. . Всичко зависи от нас и нашето желание 🙂
Нека всички, които имат интерес към подобен тип физически активности да се свържат с мен на тел. 0888 264 329, e-mail: roninsofia@gmail.com или във Facebook. Ще се радвам на всяка идея или предложение от ваша страна.
Ще бъда щастлива, ако идеята ми ви допада да споделите за нея със своите приятели и приятелки и да ги поканите! Благодаря!